Залепили си по една маслинова клонка на челата, повтарят като папагали,

...
Залепили си по една маслинова клонка на челата, повтарят като папагали,
Коментари Харесай

Недраги хаджипенчовци, обадете се на убиеца в Кремъл да спре войната, стига сте грачили за мир!

Залепили си по една маслинова клонка на челата, повтарят като папагали, че не би трябвало да се оказва помощ на Киев с оръжие и техника, с цел да се постигнел мир. Затова и България не дава нищо, тъй като, видите ли, такива били националните ползи. По-голяма нелепост не може да се измисли.

 

Русия атакува вероломно Украйна. Путин изпраща един след различен най-прочутите със зверствата си генерали да оглавяват войските му. Сътвориха пъкъл: сриване на градове, изтребване на спокойно население, всеобщи разстрели, изнасилвания… Сигурно пропущам доста неща от листата на зверствата.

 

Днес, сряда, някакъв полковник, професор, водач от Военната академия по БНР зове в НАТО да започнели да приказват за мир, а не по какъв начин да оказват помощ на украинците. Не Путин, който стартира цялата тази кървава скотщина, а другите да разискват мир. Това в действителност е нахалството на годината!

Същото безумие блика от още цяла редичка пропутински коментатори.

 

Добре, миротворци такива, за какво не се обадите на Путин в Кремъл и не му кажете той да спре мръсната война, която стартира, да изтегли войските и да подпише мир? Защо освобождавате агресора от отговорността за зверствата, които е направил и продължава да прави? Защо настоявате жертвата да моли за мир сатрапа, който напира да я заличи от лицето на земята? Ум имате ли? А сърце? За морал не запитвам.

 

За вас съветските войски, които водиха война в две войни в Афганистан бяха герои. Герои бяха и руснаците, които водиха война против чеченците. Ордени се раздадоха и на тези, които убиваха в Грузия и още държат част от нейната територия окупирана. Герои, съгласно вас, са и съветските военни, които сринаха град Алепо в Сирия. До основи го срина същият военачалник, който в този момент е пратен да смаже украинците. " Армагедон " са го кръстили самите съветски военни...

 

Сега си представете, че нашата България е жертва на експанзия. Нашите домове горят, нашите деца и братя се удрям на фронта, а нашественикът граби и насилва дамите, сестрите и дъщерите ни. Случвало се е, само че сте го чели единствено в книжките и сте се възхищавали на тези българи, които не са търпели това и са се били като лъвове да пазят страната и рода си. Те поставиха кости, с цел да ни има изобщо през днешния ден на картата. Те извоюваха свободата ни, а не ни е поднесена на тепсия, както твърдите вие.

Пет пари не струвате. Такива като вас Дякона, Караджата и Бенковски щяха да създадат с една глава по-ниски!

 

То бива, бива слагачество, само че вашето от дълго време се родее с това на Иванчо Хаджипенчович. На тези, дето са носили фесове и са превивали тил пред пашите и султана, внуците през днешния ден са нахлупили будьоновки и лъскат ботушите на Путин. Слугинажа е в гените и ДНК-то ви.

 

Огнян Стефанов
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР